Элекран Софт, лицензионное программное обеспечение

2D-PLACE розкрій листового матеріалу

2dplace

Програма дозволяє:
- виробляти автоматичний розклад деталей по аркушах (з урахуванням напряму фактури), з метою мінімізації відходів, та, при необхідності, з урахуванням вмісту складу стандартних аркушів та корисних відходів;- вести склад стандартних листів та залишків з урахуванням їх матеріалів;- вести бази деталей з урахуванням напряму волокон, матеріалу та кромки;- вести бази матеріалів та кромок;- роздруковувати карти розкрою та статистику розкладання;- Зберігати базу моделей меблів;- працювати з базами деталей попередніх версій програми та файлами універсальних форматів (з роздільниками табуляцій).- задавати параметри корисних відходів для кожного матеріалу;- роздруковувати бази деталей на принтері та передавати до редактора електронних таблиць MS Excel;

 

 

Склад листів та залишків (корисних відходів)
У основі складу зберігається перелік аркушів з урахуванням їх обсягу, матеріалу, кількості та напрями фактури.
Склад залишків – це список корисних відходів, отриманих у результаті попередніх розкладів. Кожен із залишків містить дані про шифр, розмір, кількість, дату попадання в базу залишків. У параметрах залишків можна вказати критерій попадання в основу корисних відходів.
База деталей

 

base

Усі деталі для розкладання об'єднуються у базу деталей, яку можна зберегти файл. Для кожної деталі вказується: шифр, розміри, кількість, матеріал, напрямок волокон, сторони накладання і типи кромок. Базу деталей можна поєднувати з іншими базами деталей, що значно полегшує роботу з однотипними деталями. Зв'язок із MS Excel дозволяє дані з бази виводити до таблиці Excel.
Список матеріалів
 За кромкою можна закріпити колір, що відображається, і допустимий припуск. При розкладці деталей враховується тип і довжина кромки, що витрачається.
Параметри розкладання
У технологічних параметрах розкладання можна: вказати товщину фрези, встановити відступи від краю листа, визначити обмеження на довжину пропилу, вибрати опцію «багатопильний верстат» та встановити вид оптимізації для залишків.
Існує два способи перебору: швидкий та повний. Для алгоритму вказується глибина перебору.
Карта розкрою

 

В результаті розкладання отриману карту розкрою можна переглянути візуально та вивести на друк. Можна отримати повну статистику для всіх аркушів, аркушів вибраного матеріалу та окремо вибраного аркуша. Виводиться інформація про загальну площу деталей, загальну кількість різів, загальну довжину різів, непотрібний відхід, корисний відхід, повний відхід. Після прийняття карти розкрою використані листи списуються зі складу, а корисні відходи потрапляють у основу залишків. Карту розкрою можна зберегти у файлі для подальшого використання

map

Моделі меблів

 

Список деталей можна поєднувати в моделі меблів. У цьому випадку для розкладання достатньо вибрати необхідні моделі та вказати кількість. Список деталей, що розкладаються, створюється автоматично.
УВАГА: Розкладка деталей ЗАВЖДИ ведеться шляхом лінійного (гільйотинного) розкрою, тобто. з урахуванням того, що різальний інструмент проходить наскрізь аркуша.
Алгоритм розкрою, закладений у програму унікальний за двома основними показниками:
- дуже висока якість укладання;
- Висока швидкість розрахунку.
Програма має сучасний зручний інтерфейс, проста в експлуатації та використанні: не досвідченому користувачеві для її освоєння потрібно не більше 30 хвилин.

 

 

o_d
Україна, 65022,
м. Одеса,
вул. Малиновського 16а, офіс 211
Fax_048_728-78-44
+38 (067) 01-07-001
  електронна пошта
 elecran@elecran.com.ua
                support@elecran.com.ua
    Запит на тех. підтримку:
Yandex.Metrika
#